Wil jij in één keer slagen voor je theorie examen?

Wij zorgen ervoor dat jij alle nodige verkeerskennis hebt, om snel en verantwoord te slagen voor je theorie-examen

Van €194,35  Voor €99

Excl. €41,- CBR examenkosten

theoriecursus-bergen-op-zoom

"Wil jij in één keer slagen voor je theorie examen?"

Wij zorgen ervoor dat jij alle nodige verkeerskennis hebt, om snel en verantwoord te slagen voor je theorie-examen

Van €194,35  Voor €99

Excl. €37,- CBR examenkosten

Goede uitleg in een begrijpelijke taal

"Supergoed geregeld bij Theorie BoZ! Het examen is en blijft heel erg moeilijk, maar je word heel erg goed geholpen en gesteund door Angela en Mark. Goede uitleg in een begrijpelijke taal en snelle reacties op vragen."

- Paco Hagens

Duidelijk, overzichtelijk en het blijft goed hangen!

"Een hele fijne cursus, duidelijk, overzichtelijk en het blijft goed hangen!! Ik heb mijn theorie in een keer gehaald en de cursus heeft me daarbij zeker geholpen. Ik zou het iedereen aan kunnen raden."

- Amy Verheijen

Het perfecte alternatief voor de ééndaagse theoriecursus

De vaak voorkomende ééndaagse theoriecursus is niet de meest verantwoorde manier om voor je theorie-examen te leren...


De cursus zorgt er wel vaak voor dat je snel het theoriecertificaat haalt. Maar, 72 uur nadat je het certificaat in handen hebt, ben je 90% van de kennis weer vergeten.


Je bent dan gewoon niet goed voorbereid, om veilig auto te rijden en snel je praktijk te halen. Want ook tijdens je praktijkexamen word er van je verwacht, dat je de verkeersregels goed onder de knie hebt. 


Als ervaren rij-instructeurs hebben wij ontdekt, dat de meeste van onze leerlingen wel graag handvaten krijgen, om te leren voor hun theorie. Heb jij dit gevoel ook? 


Exact om deze reden bieden wij jou de kans om via e-learnings én klassikale ondersteuning, snel en verantwoord te slagen voor je theorie-examen. Op deze manier zal je de theorie echt goed beheersen, waardoor je in de praktijk simpelweg een stuk veiliger deel kunt nemen aan het verkeer.

Hoe het werkt

Current Progress
Current Progress
Current Progress
Current Progress

Stap 1

Meld je aan voor de e-learnings

Na je aanmelding krijg je toegang tot onze praktische e-learnings. Ga daarna op je eigen tempo door alle stof heen. Zo heb je voldoende tijd hebt om optimaal te leren voor je theorie-examen.

Stap 2

Krijg een klassikale kennisboost

Via de online proefexamens uit je e-learnings zien wij waar je extra aandacht aan moet besteden. Deze onderdelen behandelen we extra tijdens de twee klassikale avondtraining, zodat je zeker kunt slagen voor je theorie.

Stap 3

Slagen voor je theoriecertificaat

Na je tweede klassikale cursusdag maak je het echte examen. Geen zorgen, want wij reserveren het theorie-examen voor je en begeleiden je naar het CBR.

theorie-examen

Slagen voor je theorie, zonder als een gek te stampen

Door middel van ons online leersysteem bieden we je een praktische methode, om overal waar je bent te kunnen leren voor het theorie-examen.

  • Alle onderwerpen komen aan bod, zoals: algemene kennis over de verkeersregels, verkeerssituaties en gevaarherkenning.
  • Je hoeft bij het volgen van deze cursus, dan ook geen druppel informatie meer op te zoeken.
  • Als aanvulling op het online leren krijg je 2 klassikale avonden om je kennis nog verder te boosten.
  • Ga op je eigen tempo door de stof heen, zodat je de verkeersregels optimaal in je langetermijngeheugen kunt opslaan.

Meld je nu aan en krijg binnen 48 uur toegang tot de e-learnings

Vul je achternaam en eerste voornaam in, exact zoals deze op je paspoort staat. We hebben dit nodig om je examen te reserveren bij het CBR.

Voornaam
Achternaam
Adres
Geboortedatum
E-mail
Telefoonnummer
Eventuele opmerkingen
0 of 350

Vanwege de beperkte capaciteit bij het CBR delen we de klassikale avonden op maat in. Dit houdt in dat we de cursusavonden zo kort mogelijk voor het theorie-examen inplannen, afgestemd op jouw beschikbaarheid, en rekening houdend met het examen aanbod van het CBR.

  • Krijg toegang tot de e-learnings
  • Wij reserveren het examen voor je
  • Twee klassikale avondtrainingen
  • Van 18:30 - 21:30 uur

In één keer geslaagd

"Onze dochter is in één keer geslaagd voor haar theorie-examen. Vooraf erg goede uitleg en adviezen gekregen. We werden zeer vriendelijk te woord gestaan. Wij hebben gekozen voor de combinatie van online lessen, een theorieboek én twee avondlessen. Als onze zoon zover is, zal ook hij zijn theorielessen volgen via Theorie BoZ. Een absolute aanrader!"

Evelien Knobel

Veel gestelde vragen

Wie vraagt het CBR theorie-examen aan?

Je kunt zelf een examen inplannen via de website van het CBR.


Maar, kun je het examen ook door ons in laten plannen. Deze service bieden wij aan omdat we zo makkelijker de klassikale avonden en je theorie-examen op elkaar af kunnen stemmen.


Na je aanmelding voor de theoriecursus nemen wij altijd nog even contact met je op om de verschillende examen mogelijkheden met je te bespreken.

Slaag ik gegarandeerd?

Onze ervaring is dat iedereen die tijd neemt om de e-learnings door te nemen en goed oplet tijdens de klassikale dagen, in één keer slaagt voor het examen.


Wij kunnen niet garanderen dat je slaagt, want iedereen is anders. Wat wij wel kunnen beloven, is dat we je optimaal voorbereiden om het examen te halen. 


Heb je toch een herkansing nodig, dan mag je nogmaals gratis deelnemen aan de klassikale avonden.

Ik heb me aangemeld voor de theoriecursus, wanneer kan ik beginnen?

Binnen 48 uur na je aanmelding krijg je van ons een e-mail met jouw unieke inlogcodes. Daarna kun je gelijk beginnen met de online theoriecursus.


In deze mail staan ook de date van de klassikale avonden. Afhankelijk van jouw wensen en je examendatum — kies je de meest geschikte cursusavonden.

Hoe lang is mijn theoriecertificaat geldig?

Zodra je bent geslaagd is je theorie 1,5 jaar geldig om je rijbewijs te halen.


Je rijinstructeur kan een aantal uren nadat je auto theorie-examen hebt afgelegd een CBR praktijkexamen voor je reserveren. Natuurlijk bespreek je zelf met je rijinstructeur of je klaar bent voor het praktijkexamen.

Waar worden de klassikale lessen gehouden?

De klassikale cursus volg je bij Curio aan de Nobellaan 50, 4622 AJ, Bergen op Zoom. (op de 1e verdieping, lokaal 107). Geen zorgen! Wij wachten je altijd even op bij de receptie.

Wanneer kan ik de klassikale lessen volgen?

Op maandag en dinsdagavond van 18:30 tot 22:00 uur. 


De exacte data voor jouw klassikale kennisboost avonden krijg je altijd via de mail nadat je jezelf hebt aangemeld voor de theoriecursus. 

Op een fijne manier gepresenteerd!

"De theorie cursus is zeker aan te bevelen. Duidelijke uitleg en op een fijne manier gepresenteerd! Mede hierdoor in 1x geslaagd voor het theorie examen."

- Laila

In één keer mijn theorie voor de auto gehaald

"Goede en duidelijke uitleg, en na het volgen van de lessen in één keer mijn theorie voor de auto gehaald. Ik kan het iedereen aanbevelen!"

- Jody Kempeneers


Snel en verantwoord slagen voor je theorie-examen.

Cursusinformatie

Klantenservice

  • 06-525 045 93
  • info@theorieboz.nl

Bedrijfsinformatie

2023 © Theorie BoZ

KvK: 63944642

2022 © Theorie BoZ

KvK: 63944642

Success message!
Warning message!
Error message!