Heb je vragen over de theoriecursus?

We helpen je graag. Vertel ons wat we voor je kunnen doen.

Vragen over de cursus

Sta je op het punt om je aan te melden voor de cursus, maar heb je toch nog wat vragen? Of ben je al leerling en heb je wat extra support nodig?

Veel gestelde vragen

Wie vraagt het CBR theorie-examen aan?

Je kunt zelf een examen inplannen via de website van het CBR.


Maar, kun je het examen ook door ons in laten plannen. Deze service bieden wij aan omdat we zo makkelijker de klassikale avonden en je theorie-examen op elkaar af kunnen stemmen.


Na je aanmelding voor de theoriecursus nemen wij altijd nog even contact met je op om de verschillende examen mogelijkheden met je te bespreken.

Slaag ik gegarandeerd?

Onze ervaring is dat iedereen die tijd neemt om de e-learnings door te nemen en goed oplet tijdens de klassikale dagen, in één keer slaagt voor het examen.


Wij kunnen niet garanderen dat je slaagt, want iedereen is anders. Wat wij wel kunnen beloven, is dat we je optimaal voorbereiden om het examen te halen. 


Heb je toch een herkansing nodig, dan mag je nogmaals gratis deelnemen aan de klassikale avonden.

Ik heb me aangemeld voor de theoriecursus, wanneer kan ik beginnen?

Binnen 48 uur na je aanmelding krijg je van ons een e-mail met jouw unieke inlogcodes. Daarna kun je gelijk beginnen met de online theoriecursus.


In deze mail staan ook de date van de klassikale avonden. Afhankelijk van jouw wensen en je examendatum — kies je de meest geschikte cursusavonden.

Hoe lang is mijn theoriecertificaat geldig?

Zodra je bent geslaagd is je theorie 1,5 jaar geldig om je rijbewijs te halen.


Je rijinstructeur kan een aantal uren nadat je auto theorie-examen hebt afgelegd een CBR praktijkexamen voor je reserveren. Natuurlijk bespreek je zelf met je rijinstructeur of je klaar bent voor het praktijkexamen.

Waar worden de klassikale lessen gehouden?

De klassikale cursus volg je bij Curio aan de Nobellaan 50, 4622 AJ, Bergen op Zoom. (op de 1e verdieping, lokaal 107). Geen zorgen! Wij wachten je altijd even op bij de receptie.

Wanneer kan ik de klassikale lessen volgen?

Op maandag en dinsdagavond van 18:30 tot 22:00 uur. 


De exacte data voor jouw klassikale kennisboost avonden krijg je altijd via de mail nadat je jezelf hebt aangemeld voor de theoriecursus. 

Duidelijk, overzichtelijk en het blijft goed hangen!

"Een hele fijne cursus, duidelijk, overzichtelijk en het blijft goed hangen!! Ik heb mijn theorie in een keer gehaald en de cursus heeft me daarbij zeker geholpen. Ik zou het iedereen aan kunnen raden."

- Amy Verheijen

In één keer mijn theorie voor de auto gehaald

"Goede en duidelijke uitleg, en na het volgen van de lessen in één keer mijn theorie voor de auto gehaald. Ik kan het iedereen aanbevelen!"

- Jody Kempeneers


Snel en verantwoord slagen voor je theorie-examen.

Cursusinformatie

Klantenservice

  • 06-525 045 93
  • info@theorieboz.nl

Bedrijfsinformatie

2023 © Theorie BoZ

KvK: 63944642

2022 © Theorie BoZ

KvK: 63944642

Success message!
Warning message!
Error message!